29 martie 2024

JOACĂ DUR! Zotic elimină fotbaliştii care au trădat cu Slatina!

* “Am descoperit lucruri neplăcute în dreptul răspunsurilor venite de la poligraf, dar nu le vom face publice pentru a nu le distruge cariera şi imaginea anumitor jucători”, a sunat mărturisirea şocantă a finanţatorului lui FCM Târgovişte Retras la Şotânga, unde şi-a pus la punct o bază sportivă frumuşică, Ghiorghi Zotic s-a mai liniştit după dezamăgirea provocată de ratarea promovării în ultima etapă, când a pierdut marele derby cu ALRO Slatina. A găsit însă forţa să meargă mai departe, atacând din nou promovarea în Liga a-2-a. L-am găsit la biroul său din cantonamentul de la Şotânga, într-o după-amiază caniculară, aşteptând să se trezească fotbaliştii pentru al doilea antrenament al zilei.
– V-aţi mutat cu totul la Şotânga, nu vă este dor de Târgovişte, de stadionul de acolo?
– Să ştiţi că nu, băieţii se simt foarte bine aici, au linişte şi condiţii pe care nu le găsesc nici la prima ligă. Dispun de o sală de studiu, dotată cu tablă, scaune, e la fel ca la şcoală. Sala de mese este foarte răcoroasă, la bucătărie au la dispoziţie tot ce le trebuie, dovadă că aici ne desfăşurăm şi cantonamentul de pregătire centralizată. Vom merge câteva zile şi la Mărgineanca, totul este pregătit în detaliu şi foarte bine pus la punct. Cât priveşte cantonamentul de la Târgovişte, a intrat în curăţenie, urmând ca expertizele să evalueze valoarea investiţiilor făcute de noi la stadionul “Eugen Popescu”.
– Cei de la Chindia nu v-au propus o colaborare?
– Până acum nu, dar pentru binele oraşului suntem dispuşi la orice. Mai întâi de toate oamenii de la Chindia au nevoie de linişte până pun treaba pe picioare, iar eu nu pot decât să le doresc mult succes. Nu ne deranjăm unii pe ceilalţi şi cu toţii vrem să reuşim.

Tot cu Constantin

– L-aţi readus pe Ion Constantin pe banca tehnică, după ce iniţial l-aţi înlocuit cu Beniamin Popescu…
– Până acum tot oraşul m-a condamnat că schimb antrenorii foarte uşor. Am reflectat atent la acest aspect şi am ajuns la concluzia că trebuie să continuăm cu Constantin. Poate că s-a blocat şi el la meciul cu Slatina, dar au fost şi altele la mijloc, pe care le-am descoperit ulterior.
– Aţi parcurs răspunsurile primite de la poligraf?
– Sigur că da, însă nu le vom face publice decât pe cele ale antrenorilor şi conducătorilor, nu şi pe ale jucătorilor.
– Înseamnă că în dreptul fotbaliştilor au apărut elemente “neortodoxe”…
– Aşa este, am descoperit ceva probleme, dar le păstrăm pentru noi, nu vrem să-i distrugem nimănui cariera şi imaginea.
– Şi veţi continua cu fotbaliştii care au asemenea “probleme”?
– Pe unii i-am eliminat, vom elimina şi alţii, va trebuie să gândim foarte bine acest aspect. Eu nici acum nu mi-am revenit ca om după acel meci cu Slatina, nu e în regulă să aflu anumite lucruri urâte despre oamenii pe care îi plătesc.

A dat un loc la D pentru un portar

– Am înţeles că veţi renunţa la locul din Liga a-4-a.
– Nu avea rost să mai îl ţinem, deranjam pe unii sau pe alţii, aşa că vom înscrie grupele de juniori A şi B în campionatul republican, cu care tragem chiar să câştigăm seria. Indiferent că vom juca la nivelul Ligii a-2-a sau a-3-a, ori la juniori, obiectivul este unul singur, promovarea.
– Cui aţi cedat locul din judeţ?
– Celor de la Pucioasa. Vom lua de acolo un portar tânăr, de mare perspectivă, oferindu-le în schimb un loc în divizia D.
– Aţi adus la echipă mai mulţi juniori de la Târgu-Secuiesc, unii chiar foarte interesanţi.
– Sunt foarte talentaţi. Le mai trebuie ceva timp până se vor integra la FCM, dar o să vedeţi că am făcut cu ei cea mai bună alegere.
– Vă trebuie ceva curaj să mai investiţi în fotbal pe criza asta.
– Ne întindem atât cât ne ţine plapuma şi ne vom limita la ce avem. Cel puţin eu investesc în fotbal, în sport, sper ca şi alţii să facă la fel.

COSTIN MIHAI

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial