19 aprilie 2024
Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății, marcată la Târgoviște

Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății, marcată la Târgoviște

Webp.net-resizeimage (2) (1)COMUNICAT DE PRESĂ

Cu ocazia Zilei Victoriei Revoluției Române și a Libertății, a fost adus la Târgoviște un omagiu martirilor Revoluției din Decembrie 1989, astăzi împlinindu-se 31 de ani de la momentul care a dus la căderea regimului comunist din România.
La evenimentul desfășurat la Monumentul Eroilor Revoluției din Piața Mihai Viteazul din Târgoviște a participat și conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, reprezentată de președintele Corneliu Ștefan, vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie și secretarul județului, Ivan Vasile Ivanoff. Webp.net-resizeimage (1) (1)De asemenea, au fost prezenți parlamentari, reprezentanți ai Asociației Luptătorilor din Decembrie ’89, reprezentanți ai Primăriei Municipiului Târgoviște, consilieri județeni și locali.
Momentul solemn a fost organizat de Prefectura Dâmbovița, împreună cu Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Municipiului Târgoviște, și a cuprins un ceremonial militar, organizat de Garnizoana Târgoviște, dar și un ceremonial religios, oficiat de către un sobor de preoți din partea Arhiepiscopiei Târgoviștei. Memoria martirilor căzuți în Decembrie 1989 a fost cinstită și prin depunerea de coroane de flori la Monumentul Eroilor Revoluției.
Evenimentul s-a încheiat cu defilarea gărzii de onoare.

Webp.net-resizeimage (3)Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial