Ziua Veteranilor, sărbătorită la Jandarmeria Dâmbovița | TargovisteNEWS

Ziua Veteranilor, sărbătorită la Jandarmeria Dâmbovița

1-1Ziua Veteranilor Unității, sărbătorită la Jandarmeria Dâmbovița

Aniversarea a 169 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române ne-a oferit bucuria unei revederi cu colegii de Armă, acei oameni care, de-a lungul carierei militare, au reprezentat cu onoare și profesionalism Jandarmeria și au pus o cărămidă la edificarea generaţiilor noastre.

Patru ofițeri și trei subofițeri care și-au desfășurat activitatea în cadrul unității noastre au participat la activitatea organizată la sediul Jandarmeriei Dâmbovița.

Întâlnirea a debutat cu intonarea Imnului Naţional al României, după care col.(r) Sandu Valentin, președintele ANCMRR Filiala Județului Dâmbovița, a prezentat invitaților și personalului semnificația jurământului.

Festivitatea a continuat cu ceremonia de depunere a jurământului de către 2 subofițeri și 2 salariați civili.

Aceasta a fost urmată de rostirea rugăciunii de sacralizare a jurământului, de către preotul militar Fluture Mihai din cadrul Garnizoanei Târgoviște.

La finalul activităţii, inspectorul şef, col. Matei Viorel a înmânat colegilor de Armă, astăzi pensionari diplome aniversare în semn de aleasă preţuire și recunoștință față de activitatea desfășurată, cu prilejul sărbătoririi a 169 de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

 

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]