19 aprilie 2024
Zina Dumitrescu continuă să stea la azilul de la Mătăsaru!

Zina Dumitrescu continuă să stea la azilul de la Mătăsaru!

Creatoarea de modă Zina Dumitrescu nu a părăsit nicio clipă azilul de lux din Mătăsaru, încă din luna noiembrie 2011, de când este internată aici de către fiul său, Cătălin Negreanu. Conform unor surse de încredere, aceasta îşi petrece mai tot timpul liber desenând şi este foarte tristă că băiatul ei nu a venit nici măcar de Paşte.

O altă „achiziţie” a căminului de bătrâni de lângă Găeşti este şi mama fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, Alexandrina Louise Lăzărescu. Se pare că tariful de internare a vârstnicilor, care cuprinde o gamă largă de servicii, se ridică la 1000 de euro pe lună de persoană.

Din cauza expunerii mediatice a cazului Zinei Dumitrescu, patronii azilului de lux au ridicat garduri din beton înalte, astfel încât să-i protejeze pe bătrânii bogaţi şi singuri de curiozităţile publicului larg.

Cu siguranţă aici sunt internaţi şi alţi vârstnici cu nume sonore, însă informaţiile ajung foarte greu în exterior, pentru că s-a instituit o politică dură de confidenţialitate, scrie Cronica Găeştiului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial