29 martie 2024

Zilele Orașului Găești, 5 zile de concerte și manifestări de senzație!

zilelegaGăeștenii așteaptă cu nerăbdare manifestările prilejuite de Zilele Orașului din acest an. Organizatorii, Primăria și Consiliul Local, promit că va fi cea mai tare petrecere, cu cei mai în vogă artiști și cu surprize în fiecare seară, de miercuri și până duminică.

Evenimentele vor debuta chiar de Sfântul Ilie, ocrotitorul orașului Găești. La ora 16.00, cetățenii sunt invitați la Casa de Cultură, acolo unde organizatorii vor deschide manifestările, iar oficialitățile locale și județene vor transmite mesaje. Va urma un moment emoționant, și anume premierea cuplurilor care au împlinit 50 și 60 de ani de la căsătorie și a unei venerabile doamne, în vârstă de 100 de ani.

De la 18.30, se dă startul celui mai important concert al săptămânii. Scena va fi montată în centrul orașului, vizavi de parc, iar circulația va fi deviată pe străzile laterale. Vor umple orașul de bună dispoziție Petrică Mîțu Stoian, Matteo, DJ Rynno & Sylvia, Simona Nae și Lambrino și invitata de forță a acestui an, Delia. La miezul nopții, cerul orașului va fi brăzdat de un spectaculos foc de artificii.

De joi până duminică, distracția se va muta în Parcul Central, acolo unde găeștenii sunt așteptați la concerte seară de seară, de la ora 19.00, dar și la mâncare tradițională, bere rece și alte obiecte și produse îmbietoare. Iată cine va concerta în aceste zile:

JOI, 21 IULIE, ÎNCEPÂND CU ORA 19.00: Elisabeta Turcu, Mariana Marin, Daniela Ion, Nicolae Dulgheru, Ani Crăciun, Florin Tudorache, Ion Ioniță și Valeria Vlase.

VINERI, 22 IULIE, ÎNCEPÂND CU ORA 19.00: Mituța și Dumitru Rizescu, Ileana Pavelescu, Daniela Voiculescu, Mariana Birică, Ioan Alungulesei, Ionel Lazăr și Trupa Two (ex Accent).

SÂMBĂTĂ, 23 IULIE, ÎNCEPÂND CU ORA 19.00: Elena Merișoreanu, Maria Neagu, Marilena Gheorman, Mihaela Vitu, Ionel Stam, Rodica Voicu, Rafael (ex Iris) și What’s Up.

DUMINICĂ, 24 IULIE, ÎNCEPÂND CU ORA 19.00: Florica Jinga, Mariana Marin, Ani Crăciun, Mihai Pavelescu, Ileana Pavelescu, Lora & Band.

Important de precizat este faptul că autoritățile locale vor suporta, din bugetul local, doar o parte din concertul de miercuri, restul fiind realizat grație sponsorilor: SC ARCTIC SA, SC MAIRON SA, SC ENESCU SRL, SC EMA SRL, SC VIRIX PROD SRL și AVICOLA Găești. Totodată, concertele de joi și până duminică vor fi achitate de către comercianții prezenți la eveniment.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial