Zilele Culturii în Aninoasa, 8, 9 şi 10 noiembrie | TargovisteNEWS

Zilele Culturii în Aninoasa, 8, 9 şi 10 noiembrie

afis-zilele-culturii-2018COMUNICAT DE PRESĂ

Primăria şi Consiliul Local Aninoasa vă invită să participaţi la complexul de manifestări cultural-artistice dedicate Zilelor Culturii în Aninoasa, care se vor desfăşura în zilele de 8, 9 şi 10 noiembrie 2018.

Am fi onoraţi de prezenţa dumneavoastră, în mod special vineri, 9 noiembrie 2018, începând cu ora 18:00, la spectacolul folcloric Comori de cântec românesc” sub semnul centenarului. Spectacolul va avea loc la Centrului Cultural Aninoasa, unde vor evolua artişti de seamă, precum: Ion Paladi, Steliana Sima, Florin Georgescu, Nicoleta Vasile şi Ansamblul Vestitorii Aninoasei”. Spectacolul va fi prezentat de Cristina Ilie.

Vă aşteptăm să petrecem împreună clipe încărcate de cultură, frumuseţe şi emoţie artistică!

Aninoasa, cultura la ea acasă” Primarul comunei Aninoasa,

Ec. Constantin MARICESCU

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]