29 martie 2024

Zilele Cetăţii Târgovişte – Spectacol de culoare în Parcul Chindia

gradSpectacol de culoare weekendul acesta în Târgovişte. Într-un parc din oraş – are loc un concurs de… aranjamente florale.

grad2Aici, concurenţii îşi arăta măiestria în amenajarea celei mai frumoase grădini.

grad1Vizitatorii sunt absorbiţi de decor şi spun că se pot inspira din ideile prezentate pentru a le pune în practică în grădina proprie.

Această doamnă a venit special pregătită pentru festival. Se mândreşte cu o grădină cu plante de sezon şi cu un minunat trunchi de trandafir alb.

grad6“Am folosit plante de sezon, de toamnă, plante perene care rezistă de la an la an. Putem da facem o grădină frumoasă şi cu buget mic şi cu buget mare, de la 500 de lei putem să avem o grădină superbă”

grad8Un alt participant a venit cu plantele tocmai din Italia.

grad5ALICE STANA, organizator: “Cei care participă la acest concurs vor ţine cont în primul rând de specificul acestei grădini medievale, care datează din vremea domnitorului Petru Cercel. grad4Culoarea, spaţiul, aranjamentul plantelor, totul face parte din aranjamentul final al grădinilor medievale”

Oamenii care au trecut prin parcul Chindia nu şi-au putut lua privirile de la aranjamentele florale.

grad3MARIUS BUGA, corespondent Pro TV: “La final, vizitatorii vor vota cea mai frumoasă grădină. Iar cei care au amenajat-o vor primi marele premiu şi cupa festivalului”.

grad7sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial