Ziarist Hotnews, lovit cu pumnii și picioarele de jandarmi. I-au spart și telefonul. “Le-am spus că sunt ziarist” | TargovisteNEWS

Ziarist Hotnews, lovit cu pumnii și picioarele de jandarmi. I-au spart și telefonul. “Le-am spus că sunt ziarist”

protest-diaspora-robert-mihailescu_tb730LUAȚI-L ȘI PE ĂSTA“. Ziaristul Hotnews Robert Mihăilescu a fost lovit de jandarmi cu pumnii și picioarele, aseară, în Piața Victoriei. Un altul i-a zdrobit telefonul de asfalt. Deși a arătat legitimația și le-a spus jandarmilor “Sunt ziarist!”.

Publicitate

Un bărbat în alb, în civil, “care le dădea ordine jandarmilor”, a strigat “Luați-l și pe ăsta!”, scrie Hotnews.

Ziaristul Robert Mihăilescu povestește:

„Transmiteam LIVE intervenția jandarmilor. Bărbatul în alb m-a prins de mână și mi-a smuls telefonul.

I-am strigat că sunt ziarist și am ridicat mâinile deasupra capului, cu legitimația care se afla la gât ridicată în aer.

Bărbatul m-a tras în mijlocul jandarmilor cărora le-a spus: ‘Luați-l și pe ăsta‘.

Unul dintre jandarmi m-a lovit cu pumnul și m-a împins în spatele cordonului în timp ce un alt jandarm mi-a mai dat un picior în spate.

I-am cerut să îmi dea telefonul înapoi, spunându-le din nou că sunt ziarist. Un jandarm m-a înjurat și m-a lovit cu piciorul. În acest timp, un alt jandarm zdrobea de asfalt telefonul meu”.

Ziaristul a depus plângere la Poliție.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Life-Style

“Ştefeta veteranilor” este la Târgovişte

COMUNICAT ŞTAFETA VETERANILOR – 17 octombrie 2018 Invictus România este un proiect de educaţie prin care ne arătăm respectul faţă de eroii de ieri şi de azi ai României. ,,Ştefeta veteranilor” ediţia V, organizată de Asociaţia voluntarilor INVICTUS este dedicată Centenarului Marii Uniri şi Zilei Armatei României. Miercuri, 17.10.2018 ,,Ştefeta veteranilor”, a trecut şi prin oraşul [...]