16 aprilie 2024
Zi de foc la PSD Dâmboviţa. Cine câştigă şefia organizaţiei?

Zi de foc la PSD Dâmboviţa. Cine câştigă şefia organizaţiei?

Webp.net-resizeimageZi de foc în cadrul organizaţiei judeţene a PSD!

Social-democaraţii dâmboviţeni se întâlnesc la Casa Tineretului, unde îşi vor vota noul preşedinte al filialei judeţene.

Va continua Rovana Plumb să conducă PSD Dâmboviţa?

Reuşeşte Corneliu Ştefan să răstoarne actuala conducere?

“Stimați colegi, a sosit ziua în care trebuie sa ne recâștigam unitatea!
A sosit ziua în care ne jucam, democratic, statutar, șansa de a intra în normalitate, de a redeveni organizația care am fost zeci de ani! Este momentul sa arătăm oamenilor acestui județ, cetățenilor care totdeauna și-au pus speranțele în partidul nostru, care au avut încredere în proiectele noastre, ca avem forța de a reseta această structură politică, ca suntem demni și puternici!
Avem o misiune importantă de îndeplinit. Suntem la începutul unui an greu, plin de provocări și de confruntări electorale, tocmai de aceea este nevoie, mai mult ca niciodată, de comunicare, de spirit de echipă, de încredere și seriozitate!
Împreună cu mine, cu senatorul Titus Corlatean, cu primarul municipiului Târgoviștei, Cristian Daniel Stan și cu toți colegii din #PSD #Dâmbovița vom recrea valul care sa spulbere politic pe toți aceia care nu vor binele acestui județ și al acestei țări!”, a scris pe facebook deputatul Corneliu Ştefan.

Nici Rovana Plumb nu se lasă. “Îmi depun această candidatură inclusiv la solicitările colegilor.

Am hotărât să continuăm lucrurile bune făcute în județ. În ultima perioadă au apărut mai multe scrisori deschise, unele semnate, altele nu, despre activitatea și performanțele PSD Dâmbovița.

Aștept cu interes ca cei care au fost atât de vocali în ultima vreme să se înscrie în cursa internă și să candideze. Vreau să avem democrație internă, ca și până acum.

PSD Dâmbovița este deschis la dezbateri, iar cei care au argumente trebuie să le prezinte pentru ca noi să alegem cea mai bună cale.

Niciodată nu m-am ascuns în spatele altcuiva, mereu mi-am asumat deciziile, atât în fața colegilor cât și în fața electoratului.

Începând cu 20 ianuarie intrăm în linie dreaptă pentru alegerile locale. PSD a demonstrat că este singurul partid din România cu o strategie de dezvoltare locală.

Aici, în Dâmbovița, obiectivul este clar, trebuie să câștigăm alegerile locale și mai apoi pe cele parlamentare”, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial