19 aprilie 2024
WOW! Circuit moto şi de karting, la Târgovişte!

WOW! Circuit moto şi de karting, la Târgovişte!

kart“In urma cu peste 30 de ani la Targoviste a fost construit un cartodrom, care la momentul respectiv a gazduit chiar si competitii nationale de profil.

Zona pe care a fost construit cartodromul, aproximativ 35 000 mp, se afla in imediata apropiere a Complexului de Natatie (fosta Baza de Agrement “Crizantema”), pe Calea Ialomitei.

Din pacate, ceea ce odinioara era un punct de interes pentru targovisteni si nu numai, este acum o ruina.

kart1In contextul finalizarii in acest an a Complexului de Natatie, cred ca ar fi oportun sa realizam o investitie prin care sa redam orasului, sub forma unui circuit moto si de karting de agrement, o zona care acum este inutilizabila.

Sunt foarte multi iubitori ai motociclismului si kartingului care nu benefciaza in acest moment de niciun fel de facicilitate in Targoviste.

Cursuri de intiere karting, plimbari de agrement, concursuri reprezinta numai cateva din activitatile care ar putea fi desfasurate aici si care sunt convins ca ar atrage foarte multi copii si tineri.

kart2In perioada imediat urmatoare voi analiza posibilitatile de finantare ale unei asemenea investitii, care ar putea sa constituie o alternativa de petrecere a timpului liber intr-un oras in care, din pacate, nu exista foarte multe optiuni”, spune Cristi Stan, primarul interimar al Targovistei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial