Week-end de foc pentru poliţiştii din Dâmboviţa. Peste 100 de evenimente | TargovisteNEWS

Week-end de foc pentru poliţiştii din Dâmboviţa. Peste 100 de evenimente

WEEKEND ÎN SIGURANȚĂ

hot2Pentru că siguranța cetățenilor reprezintă o prioritate, polițiștii dâmbovițeni au acționat pe parcursul weekendului, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care puteau afecta liniştea comunității.

În perioada 25-26 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat, pe raza întregului județ, alături de celelalte structuri cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice, fiind organizate 13 acțiuni punctuale.

În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 104 evenimente, dintre care 81 au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităților, au fost constatate 54 de infracţiuni, 28 dintre acestea fiind contra persoanei și 19 contra parimoniului.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 751 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 185.242 de lei și au confiscat bunuri în cuantum de 1.225 de lei.

În cadrul acțiunilor desfășurate în domeniul siguranţei rutiere, polițiștii au reținut 36 de permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]