28 martie 2024

Vrei să fii poliţist? Concurs, în ianuarie!

www.mariusbuga.ro_images_politia1VREI SĂ FII POLIȚIST? ȘCOLILE DE AGENȚI DE POLIȚIE ORGANIZEAZĂ CONCURS DE ADMITERE, ÎN LUNA IANUARIE

Dacă îți dorești o carieră de polițist, acum ai șansa să-ți realizezi visul.

Înscrie-te până pe 5 decembrie a.c. și poți deveni elev al școlilor de agenți de poliție. Acesta este primul pas în cariera de polițist.

În perioada 13 – 21 ianuarie 2018, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Durata studiilor la cele 2 școli de agenți de poliție este de 1 an.

Locurile scoase la concurs sunt repartizate astfel: 1.300 de locuri (dintre care 16 locuri speciale pentru rromi și 10 pentru minorități) la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr”, din Câmpina și 300 de locuri (dintre care 6 sunt locuri speciale pentru rromi și 3 pentru minorități), la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Toți cei interesați își pot depune dosarul de recrutare la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Poliția Capitalei, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un candidat și actele care sunt necesare la înscriere pot fi consultate pe www.politiaromana.ro.

Probele pe care le vei susține, tematica și bibliografia vor fi afișate în cel mai scurt timp, atât pe site, cât și pe pagina de facebook a Poliției Române.

Reamintim tuturor candidaților că ultima admitere la școlile de agenți de poliție a avut loc în luna septembrie a acestui an. Probele de concurs au fost:proba medicală, proba fizică și testul scris (gramatică limba română și limba străină).

Ultimele medii de admitere au fost 67 puncte din 100, la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr”, din Câmpina și 77 puncte din 100,la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial