VIZITĂ CU GREUTATE! Preşedintele FRF a mers la Titu! | TargovisteNEWS

VIZITĂ CU GREUTATE! Preşedintele FRF a mers la Titu!

IMG_0264“Miercuri, 21 mai 2014,  președintele Federației Române de Fotbal,  Răzvan Burleanu,  a efectuat o vizită la Titu,  ocazie cu care a mers la Stadionul orășenesc și a inspectat  Baza sportivă de la Hagioaica. 

IMG_0244Președintele F.R.F.  a discutat cu Viceprimarul Vlad  Oprea,  abordând  mai multe subiecte,  primordial  fiind cel  legat construirea noului stadion cu 7.000 de locuri,  pe actuala  locație,  care va fi omologat  pentru Liga I,   alte subiecte discutate au fost  legate de susținerea pentru grupele de fotbal de copii și juniori ale A.C.S. Urban Titu   și  sprijinul pentru înființarea claselor cu program de fotbal  în cadrul  celor două licee din oraș.”

sursa – Primăria Titu

Life-Style

Gest de suflet făcut de voluntari pentru o familie sărmană, din Vulcana Băi

COMUNICAT DE PRESĂ De ziua Voluntariatului, acţiune umanitară a pompierilor târgovişteni la o familie din comuna Vulcana Băi Astăzi, 05 decembrie, în urma inițiativei unui voluntar ISU care activează și ca polițist local la Vulcana Băi, pompierii de pe o tură de serviciu de la Detaşamentul Târgovişte s-au mobilizat pentru a ajuta o familie nevoiaşă [...]