29 martie 2024

Vişina – Biciclista a intrat direct în căruţă!

www.mariusbuga.ro_images_biciclistPoliţia dâmboviţeană recomandă:

ALEGE VIAŢA! RESPECTĂ REGULILE DE CIRCULAŢIE !

La data de 25 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi că pe raza localităţii Vişina s-a produs un accident de circulaţie.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că o tânără, de 16 ani, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DJ 611, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului către stânga şi a intrat în coliziune cu un atelaj hipo care circula regulamentar din sens opus.

Din impact a rezultat rănirea uşoară a tinerei, însă leziunile suferite nu au necesitat internarea.

De asemenea, deşi conducătorul atelajului hipo a părăsit locul accidentului, a fost identificat în scurt timp de către poliţişti.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie de 1,45mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul com iterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei, de către conducătorul vehiculului sau de către instructorul auto, aflat în procesul de instruire, ori de către examinatorul autorităţii competente, aflat în timpul desfăşurării probelor practice ale examenului pentru obţinerea permisului de conducere, implicat într-un accident de circulaţie”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial