23 aprilie 2024

Virgil Guran, noul lider al PNL Dâmboviţa. “Nu am făcut un secret din susținerea mea pentru domnul vicepreședinte”, a declarat Orban

44346339_1406869816110995_2649Virgil Guran a fost ales preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL Dâmboviţa. Guran a primit votul a 207 delegaţi, dintr-un total de 281. Tiberiu Gheorman şi Ciprian Preduţ, contracandidaţii lui Virgil Guran, nu au reuşit să îşi convingă colegii să îi voteze. Prezent la eveniment, Ludovic Orban a precizat că încă de la bun început l-a susţinut pe Guran.

„Evident, în urma demisiei domnului primar Marius Caravețeanu, în conformitate cu prevederile statutare, am demarat procedura de organizare a alegerilor.

Conform Statutului, Conferința Județeană pentru alegerea președintelui filialei nu se putea organiza până la momentul organizării alegerilor în Organizațiile Municipale…

Cel mai democratic for al partidului a decis cine va fi președintele PNL Dâmbovița în următorul mandat.

Nu am făcut un secret din susținerea mea pentru domnul vicepreședinte Virgil Guran.

Îl cunosc pe domnul Guran, am colaborat de foarte mult timp, este un lider al partidului foarte important, a fost în cadrul conducerii județene a Filialei PNL Dâmbovița o bună perioadă de vreme, cunoaște bine Organizația și va pune la dispoziția orgaizației toate resursele de competență, toată experiența organizatorică și politică pentru a face performanță în Dâmbovița”, a spus președintele PNL, Ludovic Orban.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial