19 aprilie 2024

Vineri, la Târgovişte – Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

bursaComunicat de presă

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți – 18 octombrie 2019

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa anunță organizarea Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți.

Evenimentul va avea loc vineri, 18 octombrie 2019 la Târgovişte și are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interactiunea directă cu agenții economici.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă precum și informații despre ocupațiile cu posibilități mari de angajare.

La eveniment, pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau doresc schimbarea acestuia.

Agenţii economici interesați să participe, pot depune ofertele atât direct la sediul AJOFM Dâmboviţa din Târgovişte str T. Vladimirescu nr. 1A, la punctele de lucru din Moreni, Pucioasa, Titu, Băleni, Găești cât și on -line pe adresa de e – mail: ajofm@db.anofm.ro.

Locația de desfășurare a bursei locurilor de muncă, programul, numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de angajatori, precum și alte detalii, vor fi anunțate în timp util.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial