Vineri, 13, a fost zi cu ghinion pentru pescarii din Dâmbovița! | TargovisteNEWS

Vineri, 13, a fost zi cu ghinion pentru pescarii din Dâmbovița!

img-20180413-wa0012Acțiune a polițiștilor dâmboviţeni pentru prevenirea braconajului piscicol

Vineri, 13 aprilie, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, în colaborare cu specialiști din cadul A.J.V.P.S. Dâmbovița au acţionat pe raza județului pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol.

Astfel, polițiștii au depistat 24 de persoane în timp ce desfășurau activități de pescuit în perioada de prohibiție.

De asemenea, polițiștii au stabilit că acestea nu dețineau permise de pescuit.

Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmbovița recomandă respectarea legislaţiei privind pescuitul şi acvacultura şi reaminteşte că, în conformitate cu Ordinul Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale nr. 8 din 12 ianuarie 2018 privind stabilirea perioadelor și zonelor de prohibiție a pescuitului precum și a zonelor de protecție a resurselor acvatice vii în anul 2018, în perioada 07.04.2018 – 05.06.2018 se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuit în scop comercial, recreativ și familial, al oricăror specii de pește, crustacee, moluște și al altor viețuitoare acvatice în habitatele piscicole naturale.

 

 

 

Life-Style

Video! Moş Crăciun a ajuns la Răcari! A adus multe cadouri şi multă bucurie!

Moş Crăciun a ajuns la Răcari! Primarul Marius Caraveţeanu l-a aşteptat cu un ceai cald, apoi au pornit spre toţi copiii din localitate. Bătrânul cu barba ninsă are sacul plin cu daruri şi a adus cu el multă veselie. Copiii I-au pregătit poezii, cântece şi colinde şi aşteaptă nerăbdători marea întâlnire.