Vineri, 13, a fost zi cu ghinion pentru pescarii din Dâmbovița! | TargovisteNEWS

Vineri, 13, a fost zi cu ghinion pentru pescarii din Dâmbovița!

img-20180413-wa0012Acțiune a polițiștilor dâmboviţeni pentru prevenirea braconajului piscicol

Vineri, 13 aprilie, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, în colaborare cu specialiști din cadul A.J.V.P.S. Dâmbovița au acţionat pe raza județului pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol.

Astfel, polițiștii au depistat 24 de persoane în timp ce desfășurau activități de pescuit în perioada de prohibiție.

De asemenea, polițiștii au stabilit că acestea nu dețineau permise de pescuit.

Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmbovița recomandă respectarea legislaţiei privind pescuitul şi acvacultura şi reaminteşte că, în conformitate cu Ordinul Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale nr. 8 din 12 ianuarie 2018 privind stabilirea perioadelor și zonelor de prohibiție a pescuitului precum și a zonelor de protecție a resurselor acvatice vii în anul 2018, în perioada 07.04.2018 – 05.06.2018 se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuit în scop comercial, recreativ și familial, al oricăror specii de pește, crustacee, moluște și al altor viețuitoare acvatice în habitatele piscicole naturale.

 

 

 

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]