20 aprilie 2024
Vinerea neagră pentru fotbaliştii de la Urban Titu

Vinerea neagră pentru fotbaliştii de la Urban Titu

urbaniVinerea Mare a Paştelui a fost una neagră pentru Urban Titu. Echipa pregătită de Gheorghe Becheanu şi Vasile Constantin nu s-a regăsit la Roşiori, iar la final a cedat în faţa lui Sporting cu scorul de 0-4. Fără Vlad şi Şerban în centrul defensivei (plecaţi la Cluj cu echipa facultăţii pentru un turneu universitar), improvizaţiile divizionarei C dâmboviţene au fost taxate de echipa gazdă încă din prima repriză. După şutul în transversală al lui Sima (12), Sporting a deschis scorul la jumătatea primului act, prin O. Mihai. Peste alte câteva minute, Titu a scăpat ca prin urechile acului de primirea unui nou gol, după ce şutul lui Popescu s-a oprit în bara de vinclu. În schimb, pe final de repriză, acelaşi, O. Mihai a ridicat scorul la 2-0 pentru teleormăneni. În actul secund, Titu şi-a creat mai multe ocazii prin Năstase şi Sima, dar niciodată cei doi nu au putut găsi ţinta căutată. Golurile în acest mitan au venit tot din partea gazdelor, care au mai punctat de două ori prin Călin (62) şi Moşteanu (84), ultimul din penalti. În ceea ce priveşte lovitura de pedeapsă, acesta a fost acordată cu uşurinţă de arbitrul Ana Terteleac, la o semnalizare greşită a asistentului Neacşu, la capătul unei simulări al lui Călin, într-un contat cu Lupu, în suprafaţa de pedeapsă. Etapa viitoare, Urban va da piept pe teren propriu cu CS Ştefăneşti.

Sporting Roşiori – Urban Titu 4-0 (2-0)

Marcatori: O. Mihai (23, 43), Călin (62), Moşteanu (84 – pen).

Sporting: Gavriş (80 Mitrache) – Scheau, Moşteanu, Popescu, Firoiu (70 Burcea) – Latea, Ciubuc, Ivănică, O. Mihai (65 Vâlcică) – Călin, Stănia. Antrenor: Cristian Negru.

Urban: Drăguşin – Ghioacă, Matei, Calofir (67 Moraru), Lupu – Moruz, Năstase, Albu, G. Ion (65 Gârniţă) – Sima, Breazu. Antrenori: Gheorghe Becheanu şi Vasile Constantin.

Stadion „Rova”. Spectatori 200.

Au arbitrat: Ana Terteleac (Berceni) – Ionuţ Neacşu şi Gabriel Neagu (ambii din Bucureşti).

Observatori FRF: Viorel Voicu (Slatina) şi Alin Donose (Craiova).

Cartonaşe galbene: Latea (90+3)/ Sima (54), Calofir (61), Lupu (83).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial