VIDEO. Vocea României revine cu o ediție specială, cu vedete. Când? | TargovisteNEWS

VIDEO. Vocea României revine cu o ediție specială, cu vedete. Când?

Webp.net-resizeimage (1)Vocea României revine cu o ediție specială pe Pro TV. Va fi doar cu vedete. Pe pagina de Facebook a început promovarea emisiunii.

Publicitate

Când va avea loc?

Chiar pe 1 decembrie, Ziua Națională a României, moment în care Pro TV sărbătorește 25 de ani de existență.

„Cântă și ascultă odată cu noi. Întoarce-te odată cu noi. Vocea este numai una! Ne reunim într-o ediție profund specială. În curând la PRO TV”, anunță reprezentanții postului.

VIDEO. Promo pentru ediția specială Vocea României - Reuniunea

Vocea României, fără ediție în această toamnă

Pentru prima dată în zece ani, Vocea României nu s-a regăsit în grila de toamnă. Pro TV a decis să amâne talent show-ul pentru acest an, din cauza pandemiei de Covid-19, după cum Paginademedia.ro a scris în EXLUSIVITATE AICI.

Oficialii Pro TV au confirmat informația pentru Paginademedia.ro și au explicat și motivul deciziei.

„Confirmăm faptul că Vocea Romaniei nu va face parte din grila de toamnă. Ținând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul și filmările pentru cel de-al zecelea sezon Vocea Romaniei.

Siguranța angajaților nostri și a concurenților care participă la talent show-uri este prioritară”, după cum au spus aceștia într-un răspuns pentru Paginademedia.ro.

Show-ul cu Chirilă, Brenciu, Smiley și Irina Rimes în juriu va lua o pauză, chiar în anul celui de-al zecelea sezon.

sursa – Pagina de Media

Life-Style

Patru noi expoziţii, la Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște

PATRU NOI EXPOZIŢII TEMPORARE POT FI VIZITATE LA COMPLEXUL NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE În minivacanţa de 1 Decembrie, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, invită publicul să viziteze următoarele expoziţii: – Expoziţia Bienalei Concurs de Artă Plastică „Gheorghe Petraşcu”, ediţia a XV – a, organizată la Muzeul de Istorie – [...]