20 aprilie 2024

VIDEO! VERDICT! 27 de ani de închisoare pentru tatăl care și-a omorât copilul în bătaie și l-a îngropat în curte!

ingro4S-a facut in sfarsit dreptate intr-un caz infiorator care a socat opinia publica.

Un barbat din Lunguletu, care si-a omorat in bataie baiatul si, cu stirea nevestei, l-a ingropat in gradina casei, a fost condamnat la 27 de ani de inchisoare.

Fapta sotiei, cea care a tainuit intreaga poveste ca sa isi protejeze ceilalti 5 copii, a fost clasata, procurorul considerand ca femeia a fost la randul ei victima.

Petrica Bondila e cel care si-a omorat copilul de 6 ani in bataie si l-a ingropat apoi in gradina. Judecatorii l-au gasit vinovat de crima si l-au condamnat la 27 de ani de detentie. Pe parcursul anchetei, Bondila a dat vina pe nevasta si pe fiul sau cel mare. Dar marturiile cutrermuratoare ale femeii care a fost abuzata ani de zile au dus pana la urma la pedepsirea asasinului.

Oroarea s-a petrecut acum 3 ani, dar a fost descoperita abia in urma cu 12 luni.

Letitia Bondila a refuzat sa acorde un interviu filmat pentru ca pur si simpu ii este foarte greu sa retraiasca clipele de groaza pe care le-a trait alaturi de barbatul extraordinar de violent.

A aflat de la reporterii ProTv  ca el a fost condamnat la inchisoare pentru 27 de ani si este bucuroasa pentru acest lucru. A spus ca tot ce isi doreste e sa isi recupereze copiii si sa poata trai normal.

Si asta pentru ca cei 5 copii ai femeii au ajuns imediat dupa descopeirea crimei la asistenti maternali. Fratii au trecut prin momente foarte grele. Ani de zile au vazut cum Marius, penultimul nascut, a fost abuzat de tatal sau.

otul a culminat in noaptea de 31 decembrie 2011. Atunci copilul a fost lovit cu pumnii si picioarele pana cand n-a mai miscat.

Sora cea mare le-a povestit anchetatorilor:” Stiu ca intre mama si Bontila Petrica au existat discutii legate de solicitarea ambulantei, mama insistand sa cheme ambulanta, insa concubinul ei s-a opus, motivand ca odata cu ambulanta o sa vina si politia si o sa aveam probleme. “

Copilul a murit, iar Petrica Bontila l-a ingropat in curte. Nimeni nu trebuia sa afle. Cel mai mare dintre copii si-a dat seama, insa nu a avut curajul sa vorbeasca. Ceilalti au crezut ca Marius este la bunici.

Abia in octombrie 2014 intaiul nascut a fugit de acasa. Mama l-a implorat sa se intoarca. Adolescentul n-a mai rezistat si le-a spus politistilor adevarul.

Mama a recunoscut ca Petrica i-a omorat copilul, iar procurorii au considerat-o si pe ea victima.

Sute de femei sunt chinuite de sotii lor. Alaturi de ele sufera si copiii. Specialistii in violenta domestica transmit un singur mesaj: plecati de langa cei care va abuzeaza pana cand nu este prea tarziu.

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial