VIDEO! Ursul, filmat pe străzile din Lungulețu și Răcari! | TargovisteNEWS

VIDEO! Ursul, filmat pe străzile din Lungulețu și Răcari!

ursE in continuare alerta in zona de sud a județului Dambovita, dupa ce un urs si-a facut apariția in mai multe localități de la câmpie.
Seara trecută, animalul a fost filmat de un șofer pe raza comunei Lunguletu. Omul a filmat ursul in timp ce acesta fugea pe la porțile localnicilor.
Același urs a fost filmat și la Răcari, noaptea trecută.
Vânătorii spun ca nu pot face altceva decat sa tragă cu puștile in aer si sa încerce sa sperie ursul, astfel încât acesta sa se îndepărteze de case.
Ministerul Mediului a emis o autorizație pentru împușcarea ursului in fondul de vânătoare din zona Gura Foii, dupa ce animalul a sfâșiat aici mai multi câini si a bagat spaima in săteni.
Nimeni nu stie însă daca ursul apărut la Lunguletu este același cu cel care a trecut si prin celelalte comune.

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]