29 martie 2024
VIDEO! Una mai frumoasă ca alta! Majoretele din zece ţări şi-au dat întâlnire la Târgovişte! N-ai cum să nu le placi!

VIDEO! Una mai frumoasă ca alta! Majoretele din zece ţări şi-au dat întâlnire la Târgovişte! N-ai cum să nu le placi!

majoreteZilele acestea orasul Targoviste e in miscare: nu este vorba de vreun campionat de gimnastica ci de unul de majorete.

Tinerele, care mai de care mai frumoase, imbracate cat mai sumar si echipate cu bastoane si pampoane se intrec pentru titlul de cea mai buna echipa de majorete din Europa. Vineri seara au defilat pentru prima oara sub ochii localnicilor, in parada de deschidere.

Echipate sumar si cu zambetul pe buze, majoretele si-au fluturat pampoanele in fata a sute de trecatori. Fiecare echipa si-a etalat valorile, pregatite pentru concurs.

Majoretele din zece tari si-au dat intalnire in Vechea Capitala de Scaun a Tarii Romanesti, la Targoviste, unde au defilat pe principalele bulevarde din oras, spre bucuria celor ce au venit sa le admire.

Marina o majoreta din Zagreb, Croatia, este mandra de titulul obtinut, anul trecut, alaturi de echipa ei si spera ca si anul acesta se vor duce acasa cu un nou trofeu.

Si fetele din Romania participa cu gandul la marele trofeu. Spun insa ca viata de majoreta nu inseamna numai piruete si zambete, ci ore foarte multe petrecute in sala de antrenament si pe drumuri.

“In special e vorba despre multi admiratori, experiente, momente frumoase, fete care nu gasiti nicaieri”, a spus una dinte majorete.

Campionatul european se va incheia pe 14 septembrie, atunci cand vor fi desemnate castigatoarele editiei 2014.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial