20 aprilie 2024
VIDEO – Un târgoviştean a fost răpus de dorul soţiei. “A spus că, după ce a murit doamna, că nu mai vrea să mai trăiască”

VIDEO – Un târgoviştean a fost răpus de dorul soţiei. “A spus că, după ce a murit doamna, că nu mai vrea să mai trăiască”

mort1Un barbat de 66 de ani a fost gasit fara viata in apartamentul sau din Targoviste, iar apropiatii iau in calcul si varianta sinuciderii.

Omul intrase in depresie dupa moartea sotiei sale, pe care a iubit-o foarte mult. De cateva zile nu a mai raspuns la telefon, iar rudele au cerut ajutorul pompierilor pentru a deschide usa.

Fiica barbatului e impietrita de suferinta. Femeia era in doliu inca de anul trecut, cand mama ei a urcat la ceruri, iar acum si-a pierdut si tatal. Barbatul suferea de diabet si este posibil ca boala sa-l fi rapus, insa cei care l-au cunoscut se gandesc la o sinucidere.

mortElena Stan-prietena de familie a victimei: “A spus ca, dupa ce a murit doamna, ca nu mai vrea sa mai traiasca. Foarte mult l-a afectat, plangea continuu. S-a intamplat, acum ce facem, nu, ca nu pot sa trec cu vederea. Foarte mult a iubit-o. Nu pot sa trec cu vederea si vreau sa mor si eu”

Intre cei doi soti a fost o dragoste aparte, povestesc apropiatii lor. Cu totii stiu ca omul si-a iubit enorm sotia, iar moartea ei l-a tulburat atat de mult incat nu si-a mai revenit.

Ana Braga-vecina: “Era foarte afectat, ca e urat fara ea, nu mai poate sa stea fara ea. Era foarte rau, nu ma asteptam, ca nu era chiar de moarte”.

La fata locului au ajuns mai multe echipaje de la ambulanta, pompieri si politie. Din nefericire, doctorii nu au mai putut face nimic pentru victima.

mort2Criminalistii incearca sa afle cauza mortii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial