20 aprilie 2024

VIDEO! Un bărbat, din Malu cu Flori, este dispărut de zece zile! “Eu mă gândesc că e mort…”

dispmfl4Ingrijorarea creste de la o ora la alta intr-o familie din Malu cu Flori, judetul Dambovita. Sunt 10 zile de cand capul familiei, un barbat de 52 de ani, a disparut de acasa.

dispmflNimeni nu stie incotro a apucat-o si ce i s-ar fi putut intampla, de nu a mai aparut de atata vreme. Rudele se gandesc la ce e mai rau, mai ales ca, ultima oara, barbatul a fost vazut pe un pod de peste raul din sat.

dispmfl3dispmfl2Sotia barbatului povesteste ca in ziua disparitiei, ea era cu fiica ei, in vizita la niste rude, intr-o comuna invecinata. Nu este exclus ca barbatul sa fi vrut sa mearga dupa ele, dar nu a mai ajuns.

Ultima data barbatul a fost vazut pe podul de la intrarea in sat. Unii se gandesc ca poate s-a sinucis, dar rudele spun ca nu avea de ce sa isi doreasca moartea.

dispmfl1In momentul disparitiei, barbatul purta un pulover negru si pantaloni maro. Are aproximativ un metru 65 inaltime, 60 de kilograme, par saten si ochii caprui. Cine il vede sau poate da detalii despre el este rugat sa sune la 112.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial