25 aprilie 2024
VIDEO! Un bărbat din Ilfoveni şi-a găsit sfârșitul sub roţile unei cisterne

VIDEO! Un bărbat din Ilfoveni şi-a găsit sfârșitul sub roţile unei cisterne

acc151114-1

Sfarsit cumplit pentru un barbat de 44 de ani din Dambovita. Omul se intorcea de la un priveghi cand, la un moment dat, s-a prabusit inconstient la marginea drumului, spun martorii.

Soferul unui camion cisterna nu l-a vazut si a trecut peste el. Cand au ajuns, medicii au incercat sa il resusciteze pe barbat, insa fara succes.

Barbatul fusese la priveghiul unui vecin, insa cand a plecat spre casa, s-a prabusit la marginea drumului. Nimeni nu stie ce a patit sau de ce a cazut inconstient.

“A fost aici la un mort, la un frate de-al meu, ca e mort si a iesit. Cand am venit tragea sa moara. Asta a fost sa fie zilele lui”, a spus un martor.

La un moment dat insa, o autoutilitara a trecut peste el. Soferul le-a povestit anchetatorilor ca din cauza cetii, l-a vazut prea tarziu pe barbatul intins pe jos si nu a mai putut sa il evite.

“L-a lovit un TIR. Da, a fost aici la mortul alalaltul, dar ce-o fi cautat ca el trebuia sa se duca in colo, nu incoace”, a spus Nicolae Moagher, varul victimei.

acc151114-2

“Recomandam conducatorilor auto ca, in asemenea conditii meteo rutiere, sa reduca viteza pana la limita evitarii oricarui pericol. Pot sa existe situatii in care pietoni sa fie culcati pe carosabil, fie datorita unor afectiuni medicale, fie datorita unor stari psiho-fizice viciate datorita consumului de alcool”, a spus Ion Niculae, Politia Rutiera Dambovita.

Medicii care au ajuns la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru barbatul de 44 de ani.

“Are leziuni incompatibile cu viata, trauma multipla craniana cu sangerare masiva, fracturi craniene, s-au incercat manevre de resuscitare timp de jumatate de ora. Fara succes”, a spus Dan Comanescu, Ambulanta Dambovita.

Politistii au inceput o ancheta si, cu ajutorul medicilor legisti, urmeaza sa stabileasca in ce conditii a murit barbatul.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial