19 aprilie 2024

VIDEO! Turiştii străini, fascinaţi de Peştera Ialomiţei!

pestera2Turistii care-au ajuns la munte s-au bucurat de spectacolul fascinant al naturii si un soare bland.

Mii de oameni au facut drumetii, iar multi dintre ei au vizitat si Pestera Ialomitei, din Dambovita. Fascinati de frumusetea zonei au fost mai ales strainii veniti pentru prima data la noi.

Aisa a venit impreuna cu prietenii ei tocmai din Abu Dhabi. Isi petrec vacanta in Romania, iar ghidul i-a adus in zona Padina, din Muntii Bucegi, unde au vrut sa viziteze pentru prima data in viata lor o pestera.

Aisa: Nu a asa cald, nu a asa frig, imi place vremea, e perfecta! Oamenii sunt draguti, zambesc mereu, imi place privelistea.

Turist:Am venit aici sa vedem si altceva decat la noi in tara, la noi e mult nisip, la voi, multa verdeata. Vremea acolo e foarte calda, iesi afara si iei foc. Aici e racoare.

Incantati, turistii straini promit ca le vor povesti prietenilor despre atractiile din Romania si ii vor sfatui sa le viziteze.

Pentru oamenii locului, obisnuiti cu muntele, drumetia de weekend este deja o regula. Iar vizita la Pestera Ialomitei nu lipseste din program. Administratorii spun ca de cand au modernizat-o, peste o suta de mii de turisti i-au trecut pragul.

Adina Ungureanu, administratorul Pesterii IalomiteiSunt foarte incantati de ceea ce pot vedea aici. Pestera are o lungime de 1.128 de metri, din care pot fi vizitati 480 special amenajati pentru vizitare.

Daca aveti la dispozitie mai mult de cateva ceasuri sa zaboviti in zona, e bine sa stiti ca veti gasi cazare la preturi acceptabile. Pentru o noapte de cazare la cabanute, veti achita 100 de lei pe noapte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial