23 aprilie 2024
VIDEO! “TREMUR şi acum DE FRICĂ!” Peste ce a dat un bărbat din Pucioasa în subsolul blocului său!

VIDEO! “TREMUR şi acum DE FRICĂ!” Peste ce a dat un bărbat din Pucioasa în subsolul blocului său!

subsol2Descoperire infricosatoare pentru un barbat din Pucioasa. Bietul om a dat in subsolul blocului peste un cadavru aflat in stare avansata de descompunere.

subsolCu glasul sfarsit a sunat imediat la politie. Autoritatile au identificat victima in scurt timp. Este vorba despre un pensionar din Fieni, dat disparut inainte de Craciun. Iau in calcul si varianta in care a fost acesta a fost ucis dupa ce ar fi fost trimis la cersit.

difieni3Tudorica Ciuraru avea 58 de ani si era pensionar. Politistii care il cautau de saptamani bune l-au identificat rapid dupa bratul amputat, handicap de care stiau ca sufera. Cel care l-a descoperit duminica pe barbat in subsolul blocului a suferit un soc.

subsol1M-am uitat cu lanterna sa vad daca e cineva si cand am vazut mortul acolo m-am speriat. Tremur si acum de frica“, a spus barbatul.

Fratele omului este convins ca i s-a intamplat ceva rau. L-a vazut vazut ultima oara pe 23 decembrie, cand ar fi spus ca merge sa se plimbe.

subsol3“L-am cautat peste tot, suntem convinsi ca l-a rapit un tigan si l-a fortat sa cerseasca“, a spus fratele victimei.

Politistii iau in acest moment in calcul toate variantele, inclusiv pe cea a crimei. N-au deocamdata niciun suspect.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial