28 martie 2024
VIDEO! Trei ciobani din Dâmboviţa, acuzaţi de tentativă de omor!

VIDEO! Trei ciobani din Dâmboviţa, acuzaţi de tentativă de omor!

tentv3Doi soti din localitatea Vladeni, judetul Dambovita, au fost batuti crunt de niste consateni care il atacasera initial pe fiul lor adolescent. Cand grupul s-a incaierat pe strada, parintii baiatului au sarit sa ii desparta.

Furiosi, agresorii s-au napustit asupra lor si i-au batut mar. Tatal adolescentului a ajuns in stare grava la un spital din Bucuresti, iar sotia lui este acum internata la Moreni. Pentru tentativa de omor, suspectii risca pana la 15 ani de inchisoare.

Cei trei suspecti, care au intre 26 si 33 de ani, sunt ciobani in sat. Nu se stie de la ce, in mijlocul drumului, s-au luat la cearta cu un adolescent din vecini.

Luat la bataie, adolescentul a strigat dupa ajutor. Cum era si firesc, parintii au sarit sa-l scape din mainile agresorilor, insa acestia s-au napustit asupra lor cu pumnii, cu picioarele si chiar cu o sapa, spun martorii.

tentv1Marin Toma, fratele victimei: “Pe drum, s-a luat de ala micul, a vrut sa il bata. Baiatul a strigat.”
Reporter: “Pe fratele dvs. l-a lovit cel mai rau?”
Marin Toma: “Da, e lovit aici, la spate, craniul spart. Putea sa il omoare.”

Maria Ciubuc, vecina: “Se vorbeste ca i-a batut rau, saracii. Le-a dat sa ii termine. Il omora, dar Dumnezeu l-a aparat.”

Barbatul este in stare critica la un spital din Capitala. Sotia lui, si ea cu rani la maini si la cap, a ramas internata in sectia Chirurgie a spitalului din Moreni.

tentvLiliana Tigarean, purtatorul de cuvant al spitalului Moreni: “Cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral deschis, comotie cerebrala, in urma unei agresiuni domestic.”

Vecinii banuiesc ca agresorii erau beti, altfel nu isi explica violenta cu care au reactionat.

Elena Bucur, vecina: “Chiar daca se batea, nu trebuia sa le dea sa ii omoare pe amandoi, trebuia sa se gandeasca, sa nu dea asa a pieire.”

tentv2Reporter: “Ii stiati batausi, rai, violenti?”
Alexandra Dinu, vecina: “Nu i-am stiut, bre, pai are oi, are vaci. N-am auzit pana acum ca a facut scandal.”

Cei trei suspecti, retinuti pentru 24 de ore, sunt acuzati de tentativa de omor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial