28 martie 2024
VIDEO! Toată poliţia din Dâmboviţa o caută! Aţi văzut-o pe Ana Maria?

VIDEO! Toată poliţia din Dâmboviţa o caută! Aţi văzut-o pe Ana Maria?

dispf1Disparitie cu multe semne de intrebare in localitatea Fierbinti, de langa Gaesti. O adolescenta in varsta de 16 ani a plecat in urma cu mai bine de o luna de acasa, iar de atunci apropiatii nu mai stiu nimic de ea.

Parintii spun ca este o fata cuminte, iar acum se gandesc la cele mai negre scenarii. Rudele o cauta neincetat pe Ana Maria, dar si politistii au pornit pe urmele ei.

Mama fetei spune ca nu mai are liniste din 8 februarie. Atunci, Ana Maria a disparut. Nu a luat nimic din casa, a plecat doar cu hainele de pe ea, povesteste femeia, ingrijorata ca fiica ei ar putea fi in mare pericol.

dispf2Mariana Soare, mama adolescentei: “Nu trebuia sa faca asta, nu trebuia… Am cautat-o si la telefon si degeaba. Nici imbracaminte nu a luat, ce a avut pe ea. Eu mai banuiesc ca i s-a intamplat ceva rau de nu mai raspunde la telefon.”

Adolescenta are un frate cu patru ani mai mare si o sora in varsta de 10 ani. Parintii ei sunt divortati, asa ca locuia cu mama si tatal vitreg. Acestia spun ca s-au straduit sa le asigure copiilor un trai fara lipsuri.

Nina Ion, matusa adolescentei: “A plecat si a zis, ‘sarut mana, la revedere, tusa!’ Maica-sa, cand s-a dus la ea, a vazut ca nu mai este in casa! Sa nu fie ceva mai rau.”

dispfFata a terminat opt clase si nu a mai mers la liceu. Rudele cred ca un barbat i-ar fi pus gand rau si ar fi convins-o sa plece cu el de acasa.

Cand si-a dat seama ca fata nu mai era in sat, mama adolescentei a mers imediat la politie sa reclame disparitia. Acum, investigatorii continua cercetarile pentru a-i da de urma.

Ana Maria are 1,60 metri inaltime, aproximativ 50 de kilograme, ochi albastri si parul saten, lung. In momentul disparitiei purta o bluza rosie si pantaloni de culoare maro. Cei care o vad sau au informatii despre ea sunt rugati sa sune la 112 sau sa mearga la cea mai apropiata sectie de politie.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial