20 aprilie 2024

VIDEO! Tâlhărie la miezul nopții! Și-a pus cagula pe față și a scos cuțitul la vecin!

talhbur2Un pensionar de 63 de ani, din satul Burduca, lângă Găești, a trecut prin momente de groaza dupa ce un tanar, cu cagula pe fata, a dat buzna in dormitorul lui si, sub amenintarea cutitului, i-a luat toti banii.

talhbur1Fara aparare, bietul om e fericit totusi ca a scapat cu viata. Ajutati de un caine de urmarire, politistii au reusit repede sa il identifice pe atacator. Era un tanar de 21 de ani din vecini despre care oamenii spun ca parea foarte de treaba.

Anchetatorii au strans suficiente probe care dovedesc ca el este faptasul si i-au convins si pe judecatori sa il aresteze preventiv. In cele din urma, tanarul a recunoscut fapta pentru care risca puscaria.

talhburFost sudor, pensionarul nu a fost casatorit si locuieste singur. Povesteste ca era trecut de miezul noptii cand a auzit zgomote la usa apoi un necunoscut a intrat val vartej peste el in domitor. Talharul a gasit in buzunarele victimei 600 de lei, bani ce-i ramasesera omului din pensie. A disparut apoi in noapte.

Localnicii s-au crucit cand au aflat cine e banuit de talnaria de la miezul noptii: fiul unor vecini – oameni cumsecade – care stau la doar trei case distanta de locuinta victimei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial