Video şocant! Un poliţist este izbit în plin de o maşină care gonea nebuneşte | TargovisteNEWS

Video şocant! Un poliţist este izbit în plin de o maşină care gonea nebuneşte

pol-accImagini şocante au fost surprinse, miercuri dimineaţă, la intrare în localitatea Vadu Izei din judeţul Maramureş.

Un şofer care circula pe Drumul Naţional 18 nu s-a oprit la semnalul unui poliţist, ba mai mult: a dat cu maşina peste agent. În stare gravă, victima a fost transportată de urgenţă la spital.

Scena s-a petrecut pe Drumul Naţional 18 unde un poliţist de 44 de ani făcea verificări în trafic. A făcut semn unei maşini să oprească, însă şoferul, un bărbat de 38 de ani, l-a lovit în plin.

Agentul a fost grav rănit şi a fost transportat la Spitalul din Sighetu Marmaţiei. Cum starea lui devenise critică, medicii au decis să fie transferat la spitalul din Baia Mare, unde va fi operat.

Între timp, şoferul de 38 de ani a fost verificat cu aparatul etilotest care a arătat 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost dus la audieri.

sursa – Pro TV

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]