28 martie 2024
VIDEO! Situaţie uluitoare în Găeşti, unde canalizarea unui bloc a fost lăsată în aer!

VIDEO! Situaţie uluitoare în Găeşti, unde canalizarea unui bloc a fost lăsată în aer!

gaeSituatie uluitoare in orasul Gaesti, unde canalizarea unui bloc a fost lasata in aer, mai exact, la etajul 1.

De acolo, toate mizeria curge liber pe langa peretele cladirii. Proprietarii garsonierelor dau vina pe constructor, care nu a terminat lucrarile, insa ei locuiesc in aceste conditii de 6 ani si nu au miscat un deget. Singurii revoltati de situatie sunt angajatii unei firme de la parterul blocului.

In bloc locuiesc doar 7 familii, care si-au cumparat garsonierele cu cate 7000 de euro. Spun ca omul de afaceri care a scos la vanzare locuintele a luat banii si a disparut, fara sa asigure utilitatile.

gae3Iana Amaruta, locatara: “Asa ne-a lasat, a zis ca vine si repara si in final n-a mai facut nimic, nu mai stim de unde sa ii luam. Ne-a luat banii si atat. Canalizarea, a zis ca repara si nimic, e groaznic.

Vasilica Constantinescu, locatara: Si-a schimbat numarul de telefon de 6 luni de zile, de un an n-a mai dat pe la noi pe la bloc.

gae5Reporter: Dumnealui trebuia sa remedieze?”

Vasilica Constantinescu: “Categoric, nu am avut nici apa, nici lumina cand ne-am mutat aici“.

Mai mult, oamenii sustin ca in cladire misuna sobolanii si le este teama pentru sanatatea lor si a copiilor

Nicolae Constantinescu, locatar: “Infectie! Hai de capul meu.. acum totusi e bine, ca e iarna. Noi n-am avut nici apa, nici canalizare, curent ne-am bagat singuri. Misuna sobolanii pe la etajul 3, la 4 n-are usa, un nenorocit!

Culmea e ca reziduurile venite din locuinte se scurg chiar in spatele blocului. Situatia l-a adus la disperare si pe patronul unei firme de la parter. El este singurul care a platit pentru a-si racorda birourile la canalizarea orasului.

gae4Radu David, patronul firmei de la parterul cladirii:Locatarii de deasupra mea isi duc scurgerile de canalizare exact pe holul si deasupra baii spatiului pe care il detin. Toata canalizarea vine peste mine, mizeria. Mirosul este groaznic, nu mai pot sa stau.”

Patronul a facut plangeri la toate institutiile si a anuntat autoritatile despre acest focar de infectie.

Locatarii spun ca au fost avertizati de cei de la Mediu sa rezolve situatia. In caz contrar vor primi sanctiuni de 3000 de lei, de fiecare familie.

gae1Oamenii au contactat deja o firma care sa rezolve problema, dar se plang ca asta inseamna noi costuri, pe care le vor suporta tot ei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial