20 aprilie 2024
VIDEO SFÂŞIETOR – Părinții copiilor bolnavi de cancer din România “locuiesc” luni întregi pe scaunul de spital

VIDEO SFÂŞIETOR – Părinții copiilor bolnavi de cancer din România “locuiesc” luni întregi pe scaunul de spital

scaunPărinții copiilor bolnavi de cancer din România “locuiesc” luni întregi pe scaunul de spital.

Un gest simbolic, plecând de la această realitate și zeci de mii de mesaje în doar trei zile. De vineri și până astăzi, zeci de vedete, oameni cunoscuți sau mai puțin cunoscuți, dar și oameni obșinuiți au stat pe un scaun de spital, lângă un pat, în centrul Capitalei, la Galeriile Galateca.

Vor sta în continuare. Gestul lor a mișcat: până acum s-au trimis 30.000 de SMS-uri. Vor sta până se strâng 100.000 de SMS-uri.
100.000 de SMS-uri pentru a se termina construcția MagicHome, un centru care oferă găzduire gratuită, suport și alte facilități familiilor cu copii diagnosticați cu cancer sau alte afecțiuni grave.

După lista celor care au stat până acum pe scaun – între care veți regăsi multe vedete – vedeți realitatea dură din spatele acestui gest simbolic: 5.000 de copii sunt tratați de cancer în prezent în România, 500 de cazuri noi în fiecare an.

Puteți trimite un SMS cu textul MAGIC la numărul 8844 (pe rețelele Digi, Orange și Vodafone). Fiecare SMS este echivalentul unei donații de 2 euro/lunar pentru Refugiul Părinților copiilor cu afecțiuni grave.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial