18 aprilie 2024
VIDEO! Sfârșit crunt pentru un bărbat din Dragomirești! Taurul pe care îl creștea l-a atacat MORTAL în grajd!

VIDEO! Sfârșit crunt pentru un bărbat din Dragomirești! Taurul pe care îl creștea l-a atacat MORTAL în grajd!

www.mariusbuga.ro_images_amb1Sfarsit crunt pentru un bunic de 82 de ani din comuna Dragomiresti, Dambovita. Bietul pensionar a mers in grajd sa-si adape taurul, iar la un moment dat animalul l-a impuns de mai multe ori.

Loviturile au fost atat de grave incat pensionarul a murit pe loc si n-a mai apucat sa strige dupa ajutor. Batranul era acasa cu nepotul sau de 16 ani. La un moment dat, baiatul nu si-a mai vazut bunicul si s-a dus in grajd sa vada ce se intampla. A impietrit cand a vazut scena de groaza, dar a gasit puterea sa-si alerteze rudele.

“Ne-a dat telefon alt frate, ca e rau in grajd, a scapat taurul si l-a lovit. Cand s-a dus sa-l bage l-a gasit pe asta batran in grajd”, a spus Claudina Fechet, nora victimei.

Vestea a cazut ca un trasnet asupra sotiei batranului, care era la biserica in momentul in care a avut loc nenorocirea.

“A fost in grajd sa ii dea apa, mancare, i-a dat cu cornul, la artera femurala si a decedat”, a spus Marian Soare, fiul barbatului.

Omul, care era ajutat in gospodarie de fiii sai, fusese avertizat in repetate randuri de familie sa nu intre in grajdul animalului.

“l-am gasit mort aici. El nu s-a dus niciodata la el acolo, ce s-o fi intamplat, s-a dus la el sa vada, a rupt lantul, l-a omorat taurul in grajd, acolo”, a spus Dragos Soare, fiul victimei.

Desi la fata locului a sosit imediat un echipaj de la ambulanta, din pacate omul murise deja. Politistii au deschis o ancheta. De asemenea si medicii veterinari vor sa afle daca animalul este bolnav si reprezinta un pericol, caz in care va fi sacrificat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial