29 martie 2024
VIDEO! “Se îngrămădeau în mine din cauza şobolanilor”. Condiţiile dramatice în care trăia o familie din Găeşti, alături de găini!

VIDEO! “Se îngrămădeau în mine din cauza şobolanilor”. Condiţiile dramatice în care trăia o familie din Găeşti, alături de găini!

amaratiPoveste impresionanta la Gaesti. Cativa oameni cu suflet, sprijiniti si de primarie, au ridicat o casuta pentru o familie sarmana cu patru copii.

Oamenii locuiau intr-un adapost improvizat, printre sobolani si cu gainile alaturi, singura lor avere. Din cauza conditiilor greu de descris in cuvinte, autoritatile luasera copiii in regim de urgenta. Acum cand au un adapost decent, parintii pot spera sa ii primeasca inapoi pe cei mici.

In adapostul improvizat au locuit pana de curand patru adulti si patru copii, cel mai mic de 1 an, iar cel mai mare de 11 ani. Din cauza conditiilor inumane de trai, parintii au fost nevoiti sa ii dea pe cei mici in grija statului.

“Statul mi-a luat, primaria, ca am patru copii. Se ingramadeau in mine, din cauza sobolanilor”, a spus Elisabeta Enache, mama copiilor.

Drama acestor oameni a impresionat intreaga comunitate. Cei de la primarie au aflat de necazul lor si cu ajutorul unor oameni inimosi le-au ridicat o casuta, cu trei camere, unde spera ca in curand sa ii aduca pe cei patru copilasi.

Visul parintilor de a-si vedea din nou copiii acasa e pe cale sa devina realitate. In nici o luna, spun constructorii, locuinta va fi gata. Mai e insa nevoie de mobila, de aparatura electrocasnica si utilitati, asa ca orice ajutor, oricat de mic, este in continuare binevenit.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial