25 aprilie 2024

VIDEO! Scandal monstru, aseară, la Titu! Dascălul bisericii, snopit în bătaie de membrii unui clan temut din zonă!

btit6Scandal monstru, marti seara, in localitatea Titu din Dambovita. Un barbat de 29 de ani, dascal la biserica din oras, a ajuns la spital cu rani serioase la cap, dupa ce a fost batut crunt de membrii unui clan temut din zona.

btit2Tanarul ar fi vrut sa aplaneze o cearta intre nepotul sau si un copil. Rudele acestuia au luat insa foc si nu au tinut cont ca isi tinea in brate pruncul de numai 3 luni.

Romii din clanul lui Strugurel sunt cunoscuti in oras drept scandalagii, spun martorii. Marti seara, au devastat geamurile unui bloc si l-au snopit in bataie pe dascalul bisericii, povestesc oamenii. Barbatul ar fi vrut sa aplaneze o cearta intre un nepot si un alt copil.

Stateam pe banca cu copiii si ne-au luat la bataie tiganii. Sotul meu a sarit sa nu dea intr-un bebelus de 3 luni de zile”, a declarat viitoarea sotia dascalului.

btitbtit4Nici viitoarea sotie a dascalului, nici fratele acestuia, nu au scapat neatinsi.

Dascalul – care avea stabilit sa imbrace costumul de ginere, duminica – a fost transportat de urgenta la spital.

btit5Dupa ce a primit ingrijiri medicale la Titu, barbatul ranit a fost transportat cu ambulanta la o clinica din Capitala. Doctorii spun ca este in stare grava.

btit1Localnicii sustin ca au facut reclamatii la politie in repetate randuri, dar indivizii din clanul respectiv sunt in continuare liberi si le fac zile fripte.

“Ne e frica sa mai iesim afara din casa! In cazul asta ce putem sa facem? Sa stam cu jandarmii langa noi, cu mascatii? Pentru niste camatari!”

btit3Mai multe persoane implicate in scandal au fost duse la sediul politiei pentru audieri. In functie de concluziile medicilor legisti, agresorii ar putea fi cercetati pentru tentativa de omor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial