29 martie 2024
Video! Scandal cu înjurături în trafic, după ce un consilier parlamentar a fost amendat de un poliţist de la Rutieră

Video! Scandal cu înjurături în trafic, după ce un consilier parlamentar a fost amendat de un poliţist de la Rutieră

polp4Scandal cu înjurături în trafic, după ce un consilier parlamentar a fost amendat de un poliţist de la Rutieră.

Bărbatul, care oprise maşină într-o zonă interzisă, a încercat să-l intimideze pe agentul de poliţie arătându-i legitimaţia cu sigla Camerei Deputaţilor. Pentru că agentul i-a cerut totuşi actele, individul l-a înjurat şi a fugit cu maşina. După ce scena a devenit publică, deputata PSD pe care o consilia a anunţat că l-a dat afară.

Secvenţele cu consilierul deputatei PSD Laura Moagher – care încearcă să îi intimideze pe poliţişti cu o legitimaţie cu sigla Camerei Deputaţilor – au fost filmate în localitatea Păuleşti – judeţul Prahova. Bărbatul oprise autoturismul într-o zonă interzisă şi s-a enervat când agentul de la rutieră i-a cerut actele.

polpÎncerci cu mine de-astea? Încerci cu mine de-astea? Dă-mi amendă, fac ce vrei tu! Deci jur, fii atent ce spun aicea! fă ce vrei tu…. hai, hai, dă-mi amendă! Dă-i drumul şi dă-mi amendă!

Deşi poliţistul a încercat să îi explice consilierului deputatului PSD că a greşit, bărbatul a continuat scandalul şi la un moment dat l-a înjurat pe agent.

Aştept pe unu să-mi bage gaze în p… mea! Nu te mai lua de mine! Ia actele şi du-te în p… mea!

După mai bine de o oră, şoferul s-a dus la sediul poliţiei Păuleşti şi a încercat să-şi recupereze actele pe acelaşi ton agresiv. Cu această ocazie a fost testat cu etilotestul şi s-a constatat că avea 0,16 alcoolemie.

polp1SEVER ALEXANDRU LAZĂR, agent principal de poliţie: „Am achiziţionat personal acest bodycam pentru protecţia mea în primul şi în primul rând şi pentru a se vedea realitatea cu care ne confruntăm. Unii chiar recurg şi la anumite ameninţări, cum că ştiu anumite persoane, cunosc anumite persoane, încercând să influenţeze.

Deputata PSD pentru care lucra consilierul Lucian Rădulescu a renunţat la serviciile lui. Nu tolerez, nu sunt de acord. astfel că azi voi încheia orice contract cu el de colaborare. l-am sunat după ce am văzut în presă, spune că regretă şi că alte cuvinte nu are

polp2E un fapt regretabil, menţionez că n-am făcut niciun abuz. Căutam pe cineva care rătăcise drumul, iar în spatele meu era maşina poliţiei, am fost un pic nervos pentru că, v-am spus se ţinea după mine. Regret acest incident”, spune Lucian Rădulescu.

Bărbatul este şi vicepreşedinte la clubul sportiv municipal Ploieşti, responsabil cu bazele sportive.

polp3CRISTIAN NICA, directorul CSM Ploieşti: „Am rămas consternat, pentru club şi chiar şi pentru mine este o pată destul de delicată, acum am aflat şi eu. Mai are comportament coleric, dar nu credeam că se manifestă în asemenea condiţii”.

Lucian Rădulescu a fost amendat cu 2875 de lei pentru oprire neregulamentară, conducere sub influența alcoolului, dar și pentru adresare de injurii polițiștilor. În plus, a rămas fără carnet de conducere.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial