29 martie 2024
VIDEO! S-a dus să culeagă ciuperci şi nu s-a mai întors! Un bărbat din Gorgota, dat dispărut de 3 zile!

VIDEO! S-a dus să culeagă ciuperci şi nu s-a mai întors! Un bărbat din Gorgota, dat dispărut de 3 zile!

dispgoUn barbat de 72 de ani din comuna Gorgota, judetul Dambovita, este de negasit de mai bine de 3 zile. Vineri dimineata a plecat sa culeaga ciuperci si de atunci nu a mai dat niciun semn de viata.

Familia se gandeste acum la ce e mai rau… mai ales ca ca in urma cu cativa ani mama barbatului a fost descoperita moarta in aceeasi padure.

Barbatul, in varsta de 72 de ani, avea o gospodaria frumoasa si locuia impreuna cu sotia sa. Femeia povesteste ca a incercat sa nu-l lase sa plece dupa ciuperci la padure, insa nu l-a convins. De atunci, e de negasit.

Elena Chirita, sotia barbatului disparut: “A plecat dupa bureti, eu n-am vrut sa-l las, el tot a insitat si a plecat. N-am avut ce sa fac, a luat-o in sus, incolo… cand a fost la garla, s-a dezorientat, n-a mai stiut pe unde sa o ia.”

Rudele barbatului sunt extrem de ingrijorate si se gandesc cu groaza ca sansele ca omul sa mai fie in viata sunt minime. Acelasi necaz l-a patit si in urma cu aproximativ 3 ani, cand a disparut de acasa, insa atunci a fost gasit la doar cateva ore distanta.”

Daniela Chirita, nora barbatului disparut: “A plecat in padure dupa bureti si n-a mai venit. Vrem sa-l gasim viu, mort… n-are hrana, apa, varsta.”

Elena Toma, vecina: “Auzeam cand ii spunea, nu te duce mai Ionica, nu te duce. El – ma duc, ma duc…”

Necazurile se tin lant de aceasta familie. Vecinii isi amintesc ca, in urma cu cativa ani, mama barbatului a disparut in aceeasi padure. Povestea pare trasa la indigo, spun localnicii.

Vecin: “Si ma-sa tot asa a murit sa stiti. Tot asa la padure. Dupa 3 zile a gasit-o p-aici…”

De mai bine de 72 de ore, tot satul impreuna cu politistii il cauta pe barbat, insa fara vreun rezultat.

Gabriel Toma, vecin: “Spun unii ca l-ar fi vazut, ne-am dus pe unde au spus ei ca l-au vazut, dar nu l-am gasit. Sunt porci mistreti, sunt lupi…”

In momentul disparitiei, barbatul purta pantaloni de culoare neagra, un tricou de culoare albastra si avea pe cap o sapca, negru cu alb. Cine il vede sau poate da relatii despre el este rugat sa sune la 112 .

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial