19 aprilie 2024
VIDEO! S-a aprins scânteia scandalului la Buciumeni! Cine a pus foc în cinci gospodării?

VIDEO! S-a aprins scânteia scandalului la Buciumeni! Cine a pus foc în cinci gospodării?

incendbA fost panica pe o ulita din localitatea Buciumeni. Ca la un semn, in cinci gospodarii a izbucnit focul care a mistuit clai de fan, grajduri si unelte.

Noroc ca proprietarii au sarit repede si au stins valvataia inainte de a cuprinde si casele. Oamenii spun ca incendiile au fost puse intentionat si ii banuiesc pe membrii unei famili din sat cu care au avut conflicte mai vechi. Acestia neaga insa acuzatiile, asa ca pompierii si politistii au misiunea sa faca lumina in acest caz.

Focul a izbucnit aproape simultan in toate cele cinci gospodarii invecinate.

Bebe Bostangeac, pagubit: “Flacari mari, de sus. Am iesit afara, cand ma uit, claia mea ardea. A zis ca daca nu tacem, ardem ca soarecii.”

Gabriel Bitan, pagubit: “Mie mi-a dat foc la doua clai. Ne-am intors la noi, ardea la vecinul. Acelesi persoane au pus focul. Eu am conflicte de 3 ani. M-au amenintat in fata ca imi da foc.”

Toate cele cinci familii sustin ca vinovati ar fi membrii unei familii din sat, care au amenintat de mai multe ori cu focul si distrugerile. Neintelegerile ar fi pornit de la un scandal mai vechi intre vecini.

Gheorghe Matusoiu, pagubit: “M-a terorizat. Tot dansii au pus focul. Tot satul stie ca astia sunt teroristi.”

Ghorghe Pietroseanu, pagubit: “A fost pus intentionat. M-a amenintat ca imi pune foc daca sunt martor pentru niste baieti cu care a avut conflict. Muncim din greu sa facem fanul asta, numai manual, prin ploi, cu teama dormim, cu animalele in grajd! Ne-a ameintat ca ne omoara, sa tacem din gura.”

Marcel Soare, pagubit: “M-au amenintat mai inainte, prin baiat. Ca fac rele si se tin de prostii de 58 de ani, de cand am aici.

Cei aratati cu degetul de pagubiti, un barbat si cei doi fii ai sai, neaga acuzatiile.

Oamenii sunt convinsi ca focul a fost pus intentionat de aceiasi indivizi care, in urma cu ceva vreme, i-au amenintat ca le vor face rau. Acum au depus cu totii plangere la politie, iar anchetatorii ii cerceteaza pe suspecti pentru distrugere si amenintare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial