29 martie 2024
VIDEO! Plan demn de scenariul unui film! Ce au făcut doi tâlhari după ce au furat hainele preotului dintr-o biserică din Dâmboviţa!

VIDEO! Plan demn de scenariul unui film! Ce au făcut doi tâlhari după ce au furat hainele preotului dintr-o biserică din Dâmboviţa!

talha5Doi talhari din Targoviste au pus la cale un plan demn de un scenariu de film. Indivizii, de 30 si 40 de ani, au spart o biserica dintr-un sat de langa oras, au furat hainele preotului, iar apoi au dat buzna in casele a trei femei.

Au furat bani, telefoane si o arma de autoaparare. Culmea, in locuinta uneia dintre victime au stat mai bine de o jumatate de ora, timp in care s-au asezat si la masa.

talha4Cei doi sunt clienti mai vechi de-ai politistilor. Ambii sunt recidivisti, condamnati tot pentru furturi si talharii. Cel de 40 de ani abia fusese eliberat din penitenciar, in urma cu doua luni.

Indivizii le-au marturisit anchetatorilor ca initial au venit la biserica din sat, au spart geamul, au intrat, au furat vesmintele preotului, iar apoi au dat atacul in sat.

Era trecut de miezul noptii cand agresorii au patruns in casa unei vaduve, de 53 de ani, care locuieste cu fiica ei grav bolnava.

talha1Elena Iscut, victima: “M-au pus jos, mi-au pus cutitul gat, m-am tarat aici, fetita era in camera. Au tras de mine, m-am luptat sa nu se duca la dormitorul fetei. Imi cereau bani, ‘da-ne banii, nenorocito, scoate, banii, stim sigur ca ai bani!'”.

talha2Dupa tot chinul suferit, biata femeie a vazut cum, fara nicio jena, atacatorii s-au servit cu mancarea din bucataria ei. Vecinii au ramas socati cand au aflat de ce s-a intamplat in casa vaduvei.

talha3Rozica Vlad, vecina: “I-a pus mana la gura, cu cutitul la gat, sa nu tipe, ca ii taie gatul. Preotul a gasit vesmintele pe mal…”

Politistii au primit si alte doua plangeri, de la o pensionara de 77 de ani si de la o femeie de 56 de ani, din sate de langa Targoviste, talharite de aceeasi indivizi.

Agent Adelina Torcica, purtator de cuvant IPJ Dambovita: “Prin folosirea de amenintari si acte de violenta, le-ar fi determinat sa le puna la dispozitie diferite bunuri si sume de bani. Ar fi patruns si intr-un lacas de cult, de unde au sustras vesminte bisericesti.”

Suspectii si-au petrecut noaptea in arestul Politiei Dambovita. Vineri vor fi dusi in fata unui judecator, cu propunere de arestare preventiva. Daca vor fi gasiti vinovati pentru talharie, cei doi risca pana la 15 ani in spatele gratiilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial