28 martie 2024

VIDEO! Percheziții la trei indivizi bănuiți de trafic de droguri! Ce au găsit în casele lor

www.mariusbuga.ro_images_droguri1PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC

DE DROGURI

Polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, sub coordonarea D.I.I.C.O.T, au descins la domiciliile a trei persoane bănuite de trafic de droguri. În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate mai multe bunuri folosite în activitatea infracțională, 1.000 de euro și 10.600 de lei.

La data de 29 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, sub coordonarea D.I.I.C.O.T-Biroul Teritorial Dâmbovița, au efectuat percheziții la domiciliile a trei persoane din Cornățelu, bănuite de înființarea a două culturi de cannabis de tip „in door”, drogurile rezultate fiind comercializate sau folosite pentru consumul propriu.

În urma perchezițiilor, polițiștii au indisponibilizat 120 de grame de cannabis, 12 plante de cannabis, un cântar electronic de precizie, plicuri autosigilante cu urme de materie, 3 telefoane mobile, 1.000 de euro, 10.600 de lei, 2 instalații artizanale pentru creșterea plantelor și înscrisuri referitoare la dezvoltarea plantelor de cannabis.

Au fost puse în executare 3 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul parchetului pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

La activități au participat polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și polițiști de la Postul de Poliție Cornățelu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial