Video! Operațiune de salvare la Finta! Un muncitor a fost surprins de un mal de pământ | TargovisteNEWS

Video! Operațiune de salvare la Finta! Un muncitor a fost surprins de un mal de pământ

Webp.net-resizeimageOperațiune de salvare în comuna Finta! Un muncitor, de 44 de ani, care lucra la rețeaua de canalizare a fost surprins de un mal de pământ, până la brâu.

Martorii au sunat la 112 și au cerut ajutor. ”Pompierii de la ISU “Basarab I” Dâmboviţa au intervenit cu 3 echipaje (două de la Garda Corneşti şi unul de la Detaşamentul Moreni – 1 ofiţer şi 12 subofiţeri) pentru extragerea unui bărbat, în vârstă de 44 ani, surprins (până la brâu) de un mal de pământ în timp ce lucra la o reţea de canalizare din localitatea Finta. Operaţiunea de salvare a durat cca.30 de minute, pompierii acţionînd rapid pentru extragerea în siguranţă a persoanei, fiind ajutaţi de două utilaje (buldoexcavatoare) puse la dispoziţie de Primăria Finta. După extragere, bărbatul a fost preluat de un echipaj de ambulanţă SAJ care i-a acordat asistenţă medicală de specialitate”, precizează ISU Dâmbovița.

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]