19 aprilie 2024

VIDEO! O femeie a fost ucisă de trăsnet! Câmpul magnetic al mobilului ar fi favorizat tragedia. “Au luat hainele foc pe ea!”

fulger1Vremea urata din ultimele zile a mai facut o victima. O femeie de 40 de ani a fost ucisa de un trasnet, pe un camp din satul vadu Stanchii, comuna Corbii Mari!

Iubitul victimei a asistat neputincios la intreaga scena.

Femeia in varsta de 40 de ani, din judetul Arges, se mutase impreuna cu iubitul ei la o ferma din Dambovita. Omul, aflat pe un camp din Corbii Mari, o sunase sa ii aduca de mancare. Nu si-a imaginat insa ce avea sa urmeze.

Vasile Florea, angajat ferma: “A plouat cu tunete, fulgere, dupa aia m-a sunat sotul ei si mi-a zis ca a murit Maria! A traznit-o. A carbonizat-o, a ars-o.”

A murit, au luat hainele foc pe ea. Pe loc a murit!” – povesteste un martor.

Iubitul femeii l-a alertat pe patronul fermei, iar acesta a sunat la 112 si a chemat in ajutor ambulanta. Din pacate, cand au ajuns medicii la fata locului, femeia era deja decedata.

Tudor Dorobantu, patronul fermei: “Pur si simplu a murit instantaneu. Concubinul a incercat manevre de resuscitare… De la telefon, campul electromagnetic.”

Trupul femeii a fost dus la Serviciul de Medicina Legala pentru necropsie.

Anul trecut, pe acelasi camp, o alta persoana a murit in conditii asemanatoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial