25 aprilie 2024
VIDEO! O femeie din Găeşti a fost BĂTUTĂ CU BESTIALITATE de soţ! “Mi-a dat cu bâta de baseball şi mi-a spart o sticlă în cap!”

VIDEO! O femeie din Găeşti a fost BĂTUTĂ CU BESTIALITATE de soţ! “Mi-a dat cu bâta de baseball şi mi-a spart o sticlă în cap!”

batutagaO femeie de 36 de ani din Dambovita a fost snopita in bataie de sotul ei cu o bata de baseball si a ajuns la spital cu rani serioase.

Victima se refugiase la mama sa, de teama sotului extrem de violent. Individul – furios ca femeia voia sa divorteze – a pandit-o insa cand aceasta venea de la serviciu si s-a napustit asupra ei.

Femeia de 36 de ani este croitoreasa la o fabrica de langa Gaesti. Venea de la serviciu si se indrepta spre autobuz cand sotul a atacat-o. Victima s-a prabusit, dar a reusit sa strige dupa ajutor.

“Sotul nu se impaca cu ideea ca vreau sa ma despart de el. M-a batut, mi-a spart capul cu o bata de baseball, m-a luat pe la spate si cu sticla mi-a taiat mana. 17 ani am stat impreuna, mi-a mai spart capul, dar l-am iertat”, a spus Ionela Bajan, victima.

Cei doi soti au impreuna doua fete, una de 11 ani si una de 17 ani. Soacra barbatului povesteste ca au mai fost episoade violente in familie.

Politistii din Gaesti sunt in alerta si il cauta acum pe agresor. Autoritatile au deschis dosar penal pe numele barbatului pentru loviri si alte violente si il cauta pentru a-l aduce la audieri. De cand si-a batut cu bestialitate sotia, el nu a mai fost vazut.

Femeia urmeaza sa ajunga si in fata medicului legist. Spune ca va depune o noua plangere impotriva sotului ei si spera ca, intr-un final, va obtine un ordin de restrictie pentru a-l tine la distanta.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial