20 aprilie 2024
VIDEO – O femeie din Dâmboviţa s-a sinucis la vârsta de 35 de ani. Necazurile care au împins-o pe tânără să îşi ia viaţa

VIDEO – O femeie din Dâmboviţa s-a sinucis la vârsta de 35 de ani. Necazurile care au împins-o pe tânără să îşi ia viaţa

spanzs1Singuratatea si greutatile prin care a trecut au rapus-o pe o femeie din judetul Dambovita. In varsta de 35 de ani, ea se lupta cu depresia, spun apropiatii, si, in cele din urma, a cedat si s-a lasat invinsa de gandurile negre.

Moartea mamei ei, dar si faptul ca acum 11 ani a fost nevoita sa isi abandoneze fetita au marcat-o, iar ranile din suflet nu s-au mai vindecat. Trupul neinsufletit a fost gasit de tatal ei, care nu a mai putut sa faca nimic pentru a o salva.

Femeia in varsta de 35 de ani locuia cu tatal ei in casa parinteasca din satul Potocelu, judetul Dambovita. Nu avea iubit, dar nici loc de munca. De-a lungul vietii a suferit mult, iar necazurile si-au lasat amprenta in sufletul ei. Cea mai apasatoare durere era pierderea fiicei sale. In urma cu 11 ani a nascut o copila sanatoasa, insa rudele nu au fost de acord sa o pastreze.

“Copilul, cand a dat copilul la un camin.. suferea… parintii si neamurile nu au fost de acord sa isi creasca copilul, pentru ca nu avea ea posibilitate sa isi creasca copilul.” a spus o vecina de-a femeii.

Deprimarea s-a accentuat cand femeia si-a pierdut mama.

Dupa moartea mamei ei, tanara a intrat in depresie, povestesc apropiatii. Asta, dar mai ales despartirea de copilul pe care nu l-a mai vazut de multi ani, se pare ca au adus-o in pragul disperarii pe tanara, care a decis sa isi puna capat zilelor.

Tatal ei a gasit-o fara suflare si nu a mai putut sa faca nimic pentru a o readuce la viata.

Ion Eftenie, tatal victimei, a declarat: “Era trista, era foarte trista. Ii era dor de nevasta-mea ca a murit… a avut o fetita si a dat-o de suflet. Suferea mereu si ii era rusine de lume.”

“Va dati seama ca i-a fost greu si ei.” a adaugat vecina.

Trupul neinsufletit a fost dus la morga pentru autopsie. Intre timp, politistii au inceput o ancheta, dar toate probele, sustin oamenii legii, arata ca au de-a face cu o sinucidere.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial