20 aprilie 2024
VIDEO! O femeie de 25 de ani, din Titu, este disparută de o săptămână. Ce spun rudele de bătăile pe care le lua de la soţ

VIDEO! O femeie de 25 de ani, din Titu, este disparută de o săptămână. Ce spun rudele de bătăile pe care le lua de la soţ

dispfDisparitie misterioasa la Titu! O tanara, de 25 de ani, mama a trei copii – toti mai mici de 6 ani – este de negasit de o saptamana.

Parintii femeii sunt extrem de ingrijorati si se tem ca fiica lor a a patit ceva rau. Altfel nu-si explica de ce nu a mai dat niciun semn de viata. Oamenii sustin ca tanara ducea o viata foarte grea cu sotul ei si nu este exclus sa fi recurs la un gest extrem, pentru ca e greu de crezut ca si-a parasit copiii si si-a luat lumea-n cap.

Alina, mami, da-mi macar un semn sa stiu ca esti in viata, nu vreau nimic altceva, nu te chem inapoi, nu te obliga nimeni, numai sa stiu ca esti intreaga si in viata“, a spus Livia Gheorghe, mama fetei.

Alina locuia cu sotul si cei trei copii ai lor, de 3, respectiv 5 si 6 ani. Locuinta este la doar cateva case distanta de cea a parintilor ei, astfel ca mama era intotdeauna la curent cu ceea ce facea fiica ei.

Ultima oara a vazut-o in seara de 21 ianuarie, iar de atunci fata parca a intrat in pamant. “Cainele nu pleaca de acasa de viata buna. Probabil o batea, a fost batuta de sotul ei“, a spus tatal femii, Dumitru Gheorghe.

Oamenii sustin ca fiica lor era adesea batuta de sotul ei si de fiecare data se refugia la parinti. Ii sperie insa de moarte faptul ca, ultima oara, Alina nu le-a cerut ajutor.

Era vanata la ochi, purta niste ochelari de soare, a trimis-o cu baiatul mai mare, a dat-o afara din casa, a venit la mine“, a spus mama disparutei.

Sotul tinerei disparute a recunoscut in fata rudelor ca si-a lovit sotia, dar spune ca a avut motiv: copiii nu ar fi fost ingrijiti cum s-ar fi cuvenit. Ridica insa din umeri cand e intrebat unde se afla acum nevasta lui:

A batut-o cu o saptamana inainte, nu stiu… de ce a batut-o? Daca nu o gasea acasa, a venit de la noi la el acasa, n-a gasit-o in casa“, a spus Emilia Sandulescu, soacra tinerei.

Cu bataia nu se face nimic, tot cu vorba buna se face treaba. A plecat fara sa anunte pe nimeni. Trebuia sa se gandeasca la copii…“, a spus socrul, Bogdan Oprea.

Parintii fetei au reclamat disparitia acesteia la politie. Misiunea anchetatorilor este acum sa-i dea de urma si sa afle daca a plecat de bunavoie sau i s-a intamplat ceva rau

Alina are un metru 60 inaltime, par saten si fata ovala. Cine o vede sau poate da detalii despre ea este rugat sa sune la 112.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial