19 aprilie 2024

VIDEO! O adolescentă din Teiș, ȘANTAJATĂ de un vecin! “Dacă nu accepți ce vreau, TE FAC DE RÂS!”

vsot2Un tanar de 19 ani din Dambovita este cercetat penal pentru ca si-ar fi amenintat iubita, o adolescenta de 14 ani, ca publica pe internet mesaje rusinoase primite de la ea, daca fata nu e de acord sa intretina cu el relatii intime.

De teama, fata ar fi acceptat propunerea dar, apoi i s-a plans mamei sale, care a mers la politie. Acum tanarul risca inchisoarea.

“Inteleg ca ar fi vrut sa o santajeze. E cuminte, are rezultate bune la scoala…era plansa, era si speriata”, a povestit mama fetei.

Dupa ce a aflat toata povestea ingrozitoare, femeia si-a luat fata si a adus-o la spitalul judetean din Targoviste. Medicii legisti urmeaza sa dea verdictul – daca adolescenta a fost abuzata. Audiat de politisti, tanarul nu recunoaste nici santajul, nici raportul sexual cu fata.

“Mama minorei ne-a sesizat cu privire la faptul ca un tanar de 19 ani ar fi intretinut raporturi sexuale cu fiica sa. Politistii au intocmit pe numele tanarului dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de act sexual cu un minor” a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Tanarul este cercetat in libertate dar daca se va dovedi ca acuzatiile fetei sunt reale, risca pana la 5 ani de inchisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial