19 aprilie 2024
Video! Noapte de foc în Prahova. Pompierii din Moreni au fost chemaţi în ajutor

Video! Noapte de foc în Prahova. Pompierii din Moreni au fost chemaţi în ajutor

phiUn incendiu violent a izbucnit sambata seara in jurul orei 18.33, la o locuinta particulară in satul Minieri din localitatea prahoveana Filipestii de Padure. Flăcările au cuprins rapid locuinta si s-au extins și la locuinta din apropiere si la mai multe anexe gospodărești, pe o suprafață de aproximativ 410 mp.
Pentru gestionarea operativă a evenimentului au fost mobilizate patru echipaje de stingere, si in sprijin alte două de la Detașamentul de pompieri Moreni. Pompierii s-au luptat mai bine de patru ore pana au reușit să lichideze valvataia. Intervenția a fost dificilă din cauza cantității mari de materiale combustibile depozitate (lemne), a fumului dens, precum și a existenței in zona a 6 butelii care puteau exploda în orice moment.
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui cablu electric defect neizolat corespunzător.

Sâmbătă, în jurul orei 18:57, în localitatea Breaza a izbucnit un incendiu violent la o locuinta. La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de stingere si unul de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate. Incendiul se manifesta la acoperis pe o suprafață de aproximativ 120 mp. Incendiul a izbucnit, din cauza unui cos de fum neizolat corespunzator si a fost lichidat un jurul orei 21.25.
Azi noapte in jurul orei 04.05, un alt incendiu a cuprins mai multe anexe gospodărești din satul Plaiul Corpului, comuna Sotriile. La locul evenimentului s-au deplasat cu operativitate 3 echipaje de stingere. Incendiul se manifesta violent pe o suprafață de aproximativ 40 mp iar pompierii militari au acționat timp de patru ore pentru stingerea si înlăturarea efectelor negative generate de eveniment. Cauza probabilă este reprezentată de un cos de fum.
sursa – ISU Prahova

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial