29 martie 2024
VIDEO: Noapte de COŞMAR la Glodeni! “M-a sugrumat şi mi-a zis: SCOATE BANII, SCOATE BANII CĂ TE OMOR!”

VIDEO: Noapte de COŞMAR la Glodeni! “M-a sugrumat şi mi-a zis: SCOATE BANII, SCOATE BANII CĂ TE OMOR!”

batranatalhAtac surprinzator intr-o localitate din Dambovita: o batrana de 74 de ani a fost talharita chiar de o vecina de-a ei, in varsta de 33 de ani.

S-a intamplat in Glodeni. Tanara a dat buzna noaptea in casa pensionarei, si a batut-o pana cand biata femeie a marturisit unde isi tine ascunse economiile. Dupa ce hoata a plecat cu banii, femeia a putut cere ajutor altor vecini, care au anuntat politia. Batrana este vaduva si singurul ei baiat este internat in spital. Nici ea nu stie cum a scapat cu viata din mainile vecinei care a talharit-o…

Atacatoarea a dat buzna in casa femeii undeva dupa miezul noptii. Timp de aproape o ora a chinuit-o incontinuu. A amenintat-o ca daca nu ii va da banii, ii va lua viata. De frica, biata pensionara i-a dat toti cei 8.700 de lei. Batrana povesteste acum ca vecina a intrat in casa peste ea si a inceput sa strige: “Unde e banii, unde e banii, spune unde e banii! Zic, am incurcat-o, m-a luat la pumni!

A luat baticul din cap si m-a sugrumat, te omor, da-mi banii!”, relateaza victima. Din fericire, o vecina de langa casa s-a trezit din somn cand si-a auzit strigatele si i-a sarit in ajutor. Cand a gasit-o, batrana abia mai rasufla. I-a strigat „Didino, m-a batut si mi-a luat banii!”.

Victima a reusit sa le dea politistilor suficiente indicii, asa ca anchetatorii s-au dus direct la suspecta care locuieste la trei case distanta de batrana. Rudele suspectei sunt in stare de soc si refuza sa creada cele intamplate. „Rusine ne-a facut!”, spune soacra suspectei. „Am plans, am blestemat-o. Nu stiu cu cine a fost ea in cardasie, cui i-a dat…

Un vecin are alta ipoteza: ca batrana avea sa-i dea inapoi o datorie, asa incat creditoarea a vrut sa o recupereze cu forta. Politistii au arestat-o pentru 30 de zile iar daca va fi gasita vinovata, suspecta risca pana la zece ani de inchisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial