19 aprilie 2024
VIDEO – Monstru cu chip de tată! Și-a batjocorit fata, de 14 ani

VIDEO – Monstru cu chip de tată! Și-a batjocorit fata, de 14 ani

ionita-aurel-violator-373x330Caz socant petrecut in judetul Dambovita! O copila de 14 ani ar fi fost violata luni in sir de tatal ei. Grozavia a iesit la iveala dupa ce mama fetei i-a surprins pe cei doi in ipostaze nefericite.

Femeia a mers imediat la politie si si-a reclamat sotul. Individul a recunoscut cu seninatate totul in fata anchetatorilor si a dat vina pe bautura.

Nimanui nu-i trecea prin cap ca barbatul in varsta de 53 de ani, angajat in constructii, ar putea fi capabil de asa ceva. Are doua fete, insa cea mare este acum la casa ei. Locuia cu sotia si cu fata cea mica. Anchetatorii au aflat ca abuzurile ar fi inceput in luna noiembrie a anului trecut.

Reporter: Ce s-a intamplat?
Suspect: Cu fiica…
Reporter: Cum s-a ajuns la aceasta relatie?
Suspect: Nu stiu ce m-a facut…
Reporter: Erati baut?
Suspect: Da.
Reporter: Fata v-a spus sa o lasati in pace?
Suspect: Da…
Reporter: Unde se petrecea totul?
Suspect: In casa. Sotia dvs unde era?
Suspect: La serviciu, dormea….

In timp ce fata are nevoie de consiliere psihologica, tatal ei a ajuns pe mana anchetatorilor.

“Foarte rusinos, e ceva rusinos din partea lui! Doamne fereste, daca mai dura mai facea si copil, era mai dureros, mai pacatos”, spune un vecin.

Barbatul a fost retinut initial pentru 24 de ore, insa judecatorii au hotarat sa ii dea mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile

Individul si-a recunoscut fapta in fata anchetatorilor. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru viol. Daca va fi gasit vinovat, risca pana la 10 ani de inchisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial